terug naar klantenservice.

Betaalmogelijkheden:

IDEAL
Makkelijk en vertrouwd betalen via iDEAL (Mollie) met internetbankieren via een beveiligde beheeromgeving van jouw eigen bank.

 

paypallogo.jpg

PayPal
Betalen met je bankrekening of creditcard. Voor
betalen via je PayPal bankrekening is een account bij
PayPal vereist. 
Via PayPal kun je tevens met je creditcard betalen. Hiervoor heb je geen account nodig. PayPal is een van de meest veilige betaalmethodes.


 

Mister Cash
Onze Belgische rekeninghouders kunnen online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
 


Sofort Banking
Online shoppen bij ons is ook eenvoudig voor veel Europese klanten. Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) bieden wij klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode.Vooraf overmaken
Je ontvangt een bevestigingsmail van jouw bestelling met de bankgegevens van MOOI! huidspecialist. De bestelling wordt verzonden zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen.Rembours
Je betaalt contant aan de postbode bij aflevering. De extra kosten hiervoor zijn € 18,35. Je moet het totaalbedrag (het bedrag van de bestelling plus de € 18,35) met gepast geld aan de postbode betalen. Je kunt het pakketje ook later op het postkantoor afhalen, daar kun je ook pinnen. Levering onder rembours is alleen mogelijk als je in Nederland woont (niet op zaterdag).


Pinnen bij afhalen
Op afspraak kun je de bestelling ook komen afhalen.
Je betaalt dan met de pin.Contant bij afhalen
Op afspraak kun je de bestelling ook komen afhalen.
Je betaalt dan contant.
  
  
  
  
  
  
© 2011 - 2018 MOOI! huidspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel