terug naar klantenservice.

Verzendprocedure

Bezorging POSTNL
Voor alle bestellingen geldt; voor 14.00 uur besteld de volgende dag in huis; mits voorradig. Mocht een produkt niet op voorraad zijn dan ontvang je hierover een bericht. Er wordt op alle dagen bezorgd (ook op zaterdag ), behalve op zon- en feestdagen. 
Bepaalde postzendingen met aanvullende diensten worden niet op zaterdag bezorgd.
Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een email bericht. Hierin vindt je je POSTNL Track & Trace nummer van uw pakketje. Zodra POSTNL het heeft ingescand, kun je het volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Als een zending tijdens de bestelling niet kan worden uitgereikt, dan wordt bij de geadresseerde een kennisgeving achtergelaten. De meeste zendingen worden dan nog eens aangeboden. Indien na 2 pogingen nog niet uitgereikt is , wordt het maximaal 2 weken bewaard op het afhaalkantoor in de directe omgeving van de geadresseerde (alleen voor Nederland).


Aflevering bij de buren
Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan wordt het pakket aangeboden bij de buren. Je ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wil je niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' in het vakje opmerkingen aan het einde van je bestelling. Dan word je pakket niet afgeleverd bij de directe buren wanneer je niet thuis bent.
Zo weet je dat we met zorg aan je verzending werken. Een veilig gevoel.

Wat moet ik doen als de bestelling niet of niet volledig is aangekomen?
Neem contact op met ons. 

e-mailen naar: info@mooi-huidspecialist.nl
Als het ons niet lukt om de bestelling rond de 3 werkdagen te verzenden ontvang je van ons per email of telefonisch een vertragingsmelding.

In uitzonderlijke gevallen doet POSTNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
Al onze pakketten zijn traceerbaar via POSTNL Track & Trace.
Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk jouw ordernummer te vermelden in je e-mail.
Mocht het zo zijn dat het pakketje (door welke omstandigheden dan ook) niet afgeleverd is door POSTNL, zullen wij in samenwerking met POSTNL een spoed onderzoek laten doen om zo snel mogelijk je bestelling te traceren.
Dit onderzoek zal volgens de richtlijnen en voorwaarden POSTNL worden gedaan.

© 2011 - 2018 MOOI! huidspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel