terug naar merkoverzicht.

Geen talk, geen kaolin klei,  geen bismuth oxychloride,  geen parabenen.

 Because You Care.


Alexami’s innovatieve natuurlijke cosmetica werd ontwikkeld om jou een feilloze look te geven. Alexami gebruikt een vernieuwende benadering m.b.t. kleur en modetrends. Maar zoals de echte schoonheid van een vrouw meer is dan alleen de buitenkant, zo is Alexami meer dan het zoveelste natuurlijk cosmetica-merk – wij geven om jouw gezondheid en het milieu, en we houden ons aan onze deontologische code. Omdat we sterk geloven dat er goed uitzien niet jouw gezondheid moet comprommiteren of de toestand van onze wereld waarin we leven, streeft Alexami ernaar de veiligste en de meest sociaal verantwoorde schoonheidsproducten ter beschikking te stellen aan vrouwen van alle leeftijden.

Cosmetica van Moeder Natuur

De producten van Alexami beantwoorden aan de groeiende behoefte aan echte natuurlijke cosmetica gemaakt van kwaliteitsingrediënten die vriendelijk zijn voor jouw huid en onze planeet, maar zonder de modekleuren en trends uit het oog te verliezen.

Alexami’s natuurlijke minerale lijn doet jouw huid stralen terwijl onzuiverheden worden bedekt en je huid toch kan blijven ademen door gebruik te maken van natuurlijke mineralen die rijke kleurpigmenten en glans bevatten zonder de schadelijke bewaarmiddelen en vulmiddelen zoals in veel andere cosmetica. Dit maakt de natuurlijke minerale cosmetica-producten van Alexami zeer geschikt voor huidcondities zoals acne, eczema, dermatitis en rosacea. 

© 2011 - 2018 MOOI! huidspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel