Privacyverklaring

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we in onze webwinkel allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.


Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, hebben wij uiteraard je persoonsgegevens nodig om je bestelling te verwerken. Deze gegevens delen wij met onze bezorgdienst POSTNL zodat zij jouw bestelling bij jou kunnen bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij, in dit geval via MOLLIE, PayPal en Ideal.

Hierbij ontvangen wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres en factuuradres. Dit doen wij op basis van de gegevens die jij invult tijdens het plaatsen van je bestelling. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en 6 maanden daarna.

Toegang portaal en account
Voor een snelle afhandeling van je bestelling kun je een account aanmaken; je kunt dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Via ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de webwinkel. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is. Dit account kun je altijd zelf opheffen.
Wij bewaren deze informatie tot het einde van de dienstverlening aan jou.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Via Google Analytics, meten wij hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Met Google Adwords, meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze informatie gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Via het contactformulier kun je ons vragen stellen. Deze informatie bewaren wij tot we zeker zijn dat je tevreden bent met de afwikkeling hiervan en drie maanden erna.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van MailChimp.  In onze nieuwsbrief lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners,  geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Cookies
Cookies plaatsen is wettelijk verplicht.  Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat  het gebruiksgemak en de prestaties van de website verbetert en je niet steeds dezelfde informatie hoeft in voeren. Cookies onthoudt ook of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen hiervan. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk aangenamer.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Met deze cookies is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Pin it en diverse andere social media websites.

Omdat onze webwinkel ondergebracht is bij Mijnwebwinkel worden ook met hun gegevens gedeeld.  Zij zorgen dat je gegevens die je invult tijdens het plaatsen van je bestelling worden opgeslagen op hun servers.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel.  Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.  Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding..

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Natuurlijk mag je weten welke gegevens wij over jou verzamelen. Of wil je graag  je gegevens aanpassen of verwijderen, laat het dan even weten via een mailtje. Wettelijk gezien hebben wij de verplichting om je bestelling minstens 7 jaar te bewaren na plaatsen van je order. Persoonlijke gegevens bewaren wij 6 maanden na laatste aankoop. Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
MOOI! huidspecialist
Willem Witsenlaan 15
6717JC Ede
info@mooi-huidspecialist.nl

© 2011 - 2018 MOOI! huidspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.